slide1

Un mecanism reglat constant. Pregatire profesionala continua.

slide2

Va trebui sa stii ce inseamna. Te putem invata.

slide1

Performanta din start. Cursuri de calificare profesionala.Utilizarea acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos

Drepturi de autor

Conţinutul site-ului este proprietatea S.C. Tandem Learning S.R.L. . Copierea şi utilizarea conţinutului fără a obţine în prealabil acordul S.C. Tandem Learning S.R.L. sunt interzise şi ilegale.

Caracterul site-ului tandem-learning.ro

Informatiile prevazute de acest site sunt generale si au un caracter pur informativ. Site-ul se adreseaza clientilor Tandem Learning SRL si tuturor celor interesati de  pregatirea profesionala in asigurari.

Utilizarea informatiilor de natura personala

S.C. Tandem Learning S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru daune  provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

Limitarea responsabilitatii

S.C. Tandem Learning S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru eventuale  daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.

Modificari

S.C. Tandem Learning S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă.

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.