slide1

Un mecanism reglat constant. Pregatire profesionala continua.

slide2

Va trebui sa stii ce inseamna. Te putem invata.

slide1

Performanta din start. Cursuri de calificare profesionala.Lectori


Gabriel Constantin

Lector
Gabriel Constantin

Licentiat in psihologie, este consultant si trainer specializat – cu o experienta de peste 15 ani – in comunicare si in imagine publica in domeniile corporatist, bussines si politic. In domeniile corporatist si bussines asociaza si o experienta relevanta in materie de HR si in conceperea-livrarea de cursuri si traininguri de comunicare, persuasiune, vanzari, management, management de proiect, management resurse umane. Expertiza lui semnificativa in comunicarea si marketing-ul politic include si campanii electorale, cu specializare pe comunicarea, imaginea publica si brandul de candidat si supraspecializare in persuasivitatea perilexicala in aparitiile live si tv. Are o experienta complexa de peste 10 ani in brokerajul in asigurari ca furnizor de servicii de formare profesionala in domeniile si pe tematicile complementare formarii tehnice de baza in produsele de asigurare si procedurile de brokeraj.Robert Similea

Lector
Robert Similea

Safety & Intelligence Expert
Sociolog si specialist in competitivitate si branding personal, introduce in procesul de dezvoltare al cursantilor fuziunea experientei relevante in cercetare sociologica, marketing comercial si politic, multiculturalism si managementul riscurilor. Robert vede intotdeauna oportunitatea din spatele oricarei probleme si crede cu tarie in nevoia de optimizare si adaptare a oricarui model teoretic la oameni, locuri si context. In cei peste 15 ani de experienta cumulata a conceput si implementat cu succes programe de dezvoltare personala, integrare organizationala si de management al riscurilor pentru institutii si organizatii.Nusha Moldovan

Lector
Nusha Moldovan

Lector autorizat ISF - Cod L-0007

Nusha MOLDOVAN este in prezent  Coordonator al departamentelor Sales Training, Non Life Agents, Bancassurance & Big Accounts şi Brokers în cadrul companiei UNIQA Asigurări de Viață.
Anterior ocupării acestei funcţii, Nusha MOLDOVAN a ocupat poziţia de Director General al NEUTRO Risk Broker. De asemenea, experienţa sa în domeniu include şi funcţii de conducere în companii precum OMNIASIG Asigurări de Viaţă, BCR Asigurări și EUROINS.
Nusha MOLDOVAN este unul dintre specialiştii cunoscuţi în piaţa românească de asigurări, fiind în prezent şi Lector în cadrul Institutului de Management în Asigurări, pe programe de pregătire profesională în domeniul asigurărilor.Corina Souvannasouck

Lector
Corina Souvannasouck

Lector autorizat ISF - Cod L-0311

Absolventa a Institutul Politehnic Bucuresti, a lucrat ca Operations Manager la Generali Asigurari intre 2001 si 2004, avand responsabilitati privind politicile de vanzari si marketing, canale de vanzari externe si cross selling, mari clienti corporativi, inclusiv  planuri offshore, pooling si reasigurare prin programe internationale.

Ulterior, ca antreprenor, a fost Director General ( si asociat ) al agentiei de turism Travel House International – agent de asigurare persoana juridica RAI/Generali.  Agentia de turism,  focusata pe sectorul  turismului de afaceri a fost achzitionata de catre fondul de investitii spaniol GED, in urma unei tranzactii in anul 2010.

In prezent este conducatorul echipei de formatori TANDEM LEARNING.Zorin Puscasu

Lector
Zorin Puscasu

Lector autorizat ISF - Cod L-0195

Absolvent al Institutului Politehnic ”Gheorghe Asachi” IAȘI, Facultatea de Mecanică, specializarea Mașini termice, are o remarcabila experienta ca intermediar in asigurari, antreprenor si manager.

1995 - prezent , administrator și broker în asigurări al firmei MEDIATIS BROKER DE ASIGURARE SRL

2000 - 2010 și 2011 - în prezent, membru al Consiliului Director al UNSICAR

Detine certificatul de absolvire a programului de specializare pentru ocupația de formator, emis în conformitate cu prevederile O.G. nr. 129 / 2000.Fanel PLOPEANU

Lector
Fanel PLOPEANU

Lector autorizat ISF - Cod L-0228

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Planificare si Cibenetica Economica, Fanel Plopeanu este unul intre cei mai reputati specialisti de pe piata asigurarilor in domeniile actuariat, financiar, contabilitate, managementul investitiilor, managementul organizatiilor.

A ocupat diverse pozitii de management in cadrul unor companii de asigurari de prestigiu:

  • Generali (Director Financiar);
  • Omniasig (Vicepresedinte, Director Financiar);
  • Omniasig Asigurari de Viata (Director General).

In prezent ocupa functia de Director Departament Actuariat in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - CSA.Sorin Greceanu

Lector
Sorin Greceanu

Lector autorizat ISF - Cod L-0251

Sorin Greceanu ocupa in prezent functia de Director General la Fondul pentru Protectia Victimelor Strazii - FPVS, dupa ce in perioada 2001-2005 a fost Directorul Diviziei de Asigurari Auto la Allianz-Tiriac Asigurari.

Intre anii 2005-2007 a reprezentat Camera de Comert si Industrie Romana-Germana in calitate de Director General Adjunct. Este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti, specializarea Instalatii pentru Constructii, cu nota 10 la examenul de diploma. A urmat numeroase cursuri de Marketing si Management organizate de Academia Camerei de Comert si Industrie din Muenchen Westerham, si este fluent in limba germana si limba engleza.

Este autorul a numeroase lucrari de specialitate, si un recunoscut expert in asigurari.Emilia Lorincz

Lector
Emilia Lorincz

Lector autorizat ISF - Cod L-302

Licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, este unul dintre cei mai buni si experimentati cunoscatori ai legislatiei in asigurari.

  • 1995  - Avocat stagiar in cadrul Baroului Bucuresti
  • 1996 - Consilier juridic la S.C. Asigurarea Romaneasca -Asirom S.A.
  • 1997-2000 - Consilier juridic la S.C. Astra Asigurare-Reasigurare S.A.
  • 2001-2011 - Director adjunct al departamentului juridic din cadrul S.C. Allianz-Tiriac Asigurari S.A.

Experienta practica si pasiunea de a-si impartasi cunostintele o recomanda ca un exceptional lector.